Wat is contentintegratie?

Contentintegratie beschrijft het proces van het samenbrengen en toegankelijk maken van alle relevante (vak)informatie in een bepaald segment via één zoeksysteem.

Waarom contentintegratie

Mede door de trend naar digitalisering en de diversiteit in beschikbare informatiebronnen op internet, neemt de afgelopen jaren de hoeveelheid digitaal beschikbare gegevens exponentieel toe. Maar daarmee ook de moeilijkheid van het vinden van de juiste informatie in deze berg van data. Voorbeelden hiervan zijn de enorme hoeveelheid data op het internet, de vele interne systemen en de kennis die bij uw medewerkers en binnen uw eigen organisatie voorhanden is, Europese, nationale en lokale wet- en regelgeving, verschillende bronnen van uitgevers… Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers snel en efficiënt de juiste informatie voorhanden hebben?

De oplossing

Contentintegratie biedt hiervoor dé oplossing. 

Contentintegratie definieert namelijk het proces van het verzamelen, structureren, rangschikken en toegankelijk maken van alle relevante gegevens voor een professional in een bepaald segment, via één overzichtelijk portaal.

Om dit te bewerkstelligen, beschikt MY-LEX® over 24 modulen met de nodige bouwstenen voor de bouw van een specifieke contentintegratie-oplossing. Lees hier meer over MY-LEX®.

Demo aanvragen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.