28-03-2018

DE NIEUWE COLLEGA'S VAN C-CONTENT

Met meer dan 100 overheidsorganisaties als klant kijken wij uit naar een mooie toekomst!

C-CONTENT is dit jaar goed van start gegaan. Met inmiddels meer dan 100 overheidsorganisaties als klant is de dagelijkse ondersteuning van onze klanten Key. Om te blijven presteren op top niveau is ons team de afgelopen maanden dan ook flink uitgebreid.

Met veel trots mochten wij de volgende collega’s verwelkomen:

Daniël | Software Engineer
Mijn naam is Daniël, ik ben 23 jaar, en kom uit een boerendorpje genaamd Rijsbergen. In augustus 2017 ben ik begonnen bij C-CONTENT als Software Engineer en ben daarom verhuisd naar het prachtige Den Bosch. Op mijn 12e begon ik met het maken van videogames, en zo heb ik mijn liefde voor programmeren gevonden. Tegenwoordig werk ik hier aan de front-end van de web-applicaties. Dit is een heel andere tak, maar wel net zo interessant en ook heel leerzaam. Bovendien maak ik nog steeds games in mijn vrije tijd.   

Frank | Implementation Consultant
Mijn naam is Frank, ik ben 44 jaar en woon met mijn vrouw en twee kinderen in Weert. Als consultant ben ik bij mijn vorige werkgever de afgelopen jaren op pad geweest met een Document Management System voor woning corporaties. Vanaf 1 november 2017 ben ik als Implementation Consultant werkzaam bij C-CONTENT. Wat mij gelijk op viel is dat het een zeer ambitieus bedrijf is, met enthousiaste collega's, waar ik mij zeer in thuis voel. Een stabiele goed doordachte oplossing implementeren bij onze klanten, waarbij snel een resultaat zichtbaar is, dat is ons doel. Met een pakket als MY-LEX® kan de proces-informatie zeer goed ontsloten worden. Met het team waarin ik terecht ben gekomen, ben ik er zeker van dat we onze klanten uitstekend kunnen helpen.

Ronald | Implementation Consultant
Hallo! Ik ben Ronald, 34 jaar, woonachtig in het pittoreske Rhoon (onder Rotterdam). Trotse vader van twee kinderen, Lucy van 1 en Abel van 4 jaar. Al meer dan 10 jaar werkzaam in de ICT, voornamelijk lokale overheden. Sinds december 2017 vervul ik de rol van Implementation Consultant van MY-LEX® producten bij C-CONTENT. Als Implementation Consultant ontzorg ik de klant bij de implementatie van MY-LEX®.

Tony | Relationship Manager
Mijn naam is Tony, ik ben 35 jaar en woon samen met mijn vrouw in Gemert. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam voor de lokale overheid en heb ervaring met diverse software systemen (zoals Content Management en Zaak systemen). Sinds juli 2017 ben ik als Relationship Manager bij C-CONTENT verantwoordelijk voor de klanttevredenheid van onze bestaande klanten in de overheid. Zelf krijg ik ontzettend veel energie van tevreden klanten, dus komt het goed uit dat ook mijn collega’s hier allemaal aan bijdragen en dit past binnen de cultuur van C-CONTENT. We kiezen er voor om onze klanten op een fijne manier te voorzien van goed werkende software, die echt een bijdrage levert aan het dagelijks werk bij onze klanten! In de afgelopen 7 maanden heb ik bijna al onze klanten mogen bezoeken en ben ik er trots op dat we naast verlengingen en extra uitbreidingen, ook samen met succes sparren voor nieuwe ideeën en mogelijkheden. Graag kom ik ook bij u langs!

Dennis | Junior Software Engineer
Mijn naam is Dennis, ik ben 23 jaar en ik woon in Den Bosch. Ik ben half september 2017 begonnen als junior software engineer bij C-CONTENT. In deze functie houd ik me bezig met het maken van nieuwe Functionaliteit en het onderhoud van verschillende producten. Ik ben in de VS en Canada opgegroeid, en vind het geweldig om in Nederland te wonen. In mijn vrije tijd houd ik van museums en steden bezoeken, en basketballen.

Chrissy | Management Assistent
Mijn naam is Chrissy, ik ben 25 jaar, woon in Den Bosch, en ben in oktober 2017 begonnen als Management Assistent bij C-CONTENT. Vanuit deze functie zie ik alles wat er binnen de organisatie speelt en gebeurd, wat mijn baan super interessant maakt! Als je het mij vraagt is er geen betere plek om bij een bedrijf te beginnen dan de functie als Management Assistent. Ik kijk er naar uit om nog een heleboel te leren!

Marc | HR Manager
Mijn naam is Marc, ik ben 41 jaar en ik woon samen met Bianca en dochter Isabel in Den Bosch (Empel). Ik ben al 15 jaar actief binnen het domein HR & Werving en selectie en ben sinds kort begonnen als HR manager bij C-CONTENT. In deze uitdagende functie hoop ik C-CONTENT nóg beter te positioneren in de markt als een aantrekkelijke werkgever en uiteraard zorg te dragen voor een evenwichtig HR beleid. Natuurlijk is mijn werk mijn hobby, maar daarnaast krijg ik energie van sporten (hardlopen en wielrennen), reizen naar Italië en het bezoeken van festivals.

Yassin | Senior Account Manager
Mijn naam is Yassin, ik ben 39 jaar en woon samen met mijn vrouw Najia en tweeling Adam en Sami in Amsterdam. Al meer dan 13 jaar ben ik werkzaam binnen de lokale overheid. Mijn expertise en passie liggen met name in het sociaal domein. Samen met gemeenten sparren over hoe ‘we’ verschillende doelgroepen kunnen bedienen met slimme oplossingen, zodat een ieders leven makkelijker wordt, dat is waar ik het voor doe! Daarnaast ben ik familieman, sportman en dol op reizen.

Ik ben sinds 1 maart 2018 bij C-CONTENT verantwoordelijk voor MY-LEX Sociaal Domein®. Naast een warm onthaal, word ik bij C-CONTENT omringd door professionals die allemaal passie hebben voor hun werk. Dit geeft veel energie. Ik krijg een grote verantwoordelijkheid binnen het bedrijf en samen met mijn collega’s hoop ik een positieve bijdrage te leveren aan het succes van C-CONTENT en haar klanten.

Zijn er vragen, wensen, ideeën of wilt u gewoon sparren over het Sociaal Domein, neem gerust eens contact op!

 

Met enkelen van hen zult u wellicht al kennis gemaakt hebben, en door andere collega’s wordt achter de schermen hard gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen. Beide teams kijken uit naar mooie samenwerkingen!

Demo aanvragen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.