08-10-2018

Gemeente 's-Hertogenbosch lanceert MY-LEX Overheid

Gemeente 's-Hertogenbosch heeft de MY-LEX Overheid® zoekmachine gemeentebreed uitgerold. De lancering vond plaats op donderdag 4 oktober jl., en MY-LEX was ook uitgenodigd. Voor ons een extra bijzondere gelegenheid aangezien 's-Hertogenbosch onze vestingsplaats is. 

Voorafgaand aan de lancering heeft de gemeente met een beperkter aantal medewerkers uitgebreid getest met het portaal. Uiteraard is het snel en efficient vinden van het juiste document wat MY-LEX Overheid® doet, maar Den Bosch zag meer mogelijkheden. Het opschonen en corrigeren van (toegangs)rechten bijvoorbeeld was voor hen ook heel belangrijk. Met MY-LEX Overheid® kunnen medewerkers namelijk alleen de informatie inzien waar zij ook rechten voor hebben. Door het zoeken in het portaal met verschillende authorisaties, wordt meteen duidelijk of deze wel goed ingesteld zijn en of er geen onbedoelde informatie bij medewerkers terecht kan komen. Na een uitgebreide testperiode heeft gemeente 's-Hertogenbosch de beschikbare informatie dan ook goed in beeld, inclusief alle rechten. 

Om het nieuwe vinden aan alle medewerkers van gemeente 's-Hertogenbosch te presenteren en te zorgen dat zij MY-LEX Overheid® weten te vinden, is ook een informatief filmpje gemaakt. Deze vindt u in het onderstaande bericht:

 

Demo aanvragen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.