08-02-2018

Gemeente Vlaardingen, project is van start!

De gemeente Vlaardingen heeft door de jaren heen veel informatie ongestructureerd en verspreid opgeslagen over een groot aantal applicaties en netwerkschijven. Om de informatie op eenvoudige wijze vindbaar te maken voor haar medewerkers, heeft de gemeente recent de keuze gemaakt voor de aanschaf van een Enterprise Search oplossing, genaamd MY-LEX Overheid®. Eén van de eisen was dat de oplossing op basis van Proven Technology over verschillende systemen kan zoeken. Extra aan dit project is dat de oplossing via een interactieve kaart alle relevante informatie over een bepaald object kan presenteren.

Ook wil de gemeente MY-LEX Legacy® inzetten om verouderde systemen uit te faseren. De zoekmachine is voorlopig alleen voor intern gebruik, maar wordt in de toekomst mogelijk ook ingezet om informatie voor burgers en bedrijven vindbaar te maken.

Eind januari jl. is het project formeel van start gegaan. Bij de kick-off van het project waren veel medewerkers van de gemeente aanwezig. De doelstelling, projectaanpak en projectorganisatie zijn toegelicht. De planning is dat in maart getest kan worden of het systeem aan alle verwachtingen voldoet.

En als Bosch bedrijf hebben we deze aftrap ook feestelijk gevierd met heerlijke Bossche Bollen van de enige echte bakker!

Wij danken nogmaals de gemeente Vlaardingen voor deze opdracht en zien uit naar het resultaat!

Demo aanvragen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.