18-09-2018

MY-LEX aanwezig op “Overheid 360° Congres” 2018

MY-LEX® B.V. (voorheen C-CONTENT) zal op 10 oktober als “platinumpartner” aanwezig zijn op het Overheid 360° Congres in Supernova (Jaarbeurs) Utrecht.

Tijdens het congres zal MY-LEX® weer tal van nieuwe ontwikkelingen laten zien op het gebied van contentintegratie. Speciale aandacht gaat uit naar het eenvoudig en betaalbaar migreren en uitfaseren van legacy content systemen met MY-LEX Legacy®.

Digitale transformatie

Verandering in de samenleving ging nog nooit zo snel als nu. Als overheid wil je snel en flexibel kunnen inspelen op brandende kwesties als autowegen die verstoppen, klimaatverandering, gecompliceerde zorg en de groeiende kloof tussen arm en rijk. Maar hoe zorg je ervoor dat je kansen en risico’s zo goed mogelijk in beeld krijgt? Een goede informatievoorziening helpt, maar is niet genoeg. Deze tijd vraagt om een digitale transformatie: een andere manier van denken en doen, ondersteund door ICT. 

MY-LEX® hét contentintegratie systeem voor de overheid

Vinden van de juiste informatie is altijd het begin van een taak of proces. Maar waar staat die informatie? En is de informatie die ik heb wel compleet?

Dat noemen wij “de kunst van het vinden”. Precies ons vakgebied. Met MY-LEX Overheid® bieden wij een overkoepelend contentintegratie systeem dat een koppeling maakt tussen de interne (en externe) bronnen en systemen van een overheidsorganisatie. Denk hierbij aan een DMS, CMS en Zaaksysteem, Intranet maar ook uw eigen website en bijvoorbeeld GEO-informatie. Alle bronnen doorzoekt u nu via één zoekscherm. Efficiënt en overzichtelijk. Meer dan 100 overheidsorganisaties maken al gebruik van MY‑LEX Overheid®.

Daarnaast staan veel gemeenten momenteel voor een ander dilemma: moeten we verouderde systemen aanhouden of kiezen voor een migratietraject?

Migratietrajecten zijn doorgaand complex, duur en leveren vaak alleen maar dataverlies op. Met ons nieuwste product MY-LEX Legacy® hebben wij reeds bij een grote groep klanten aangetoond dat dit anders kan. Of u nu wilt migreren van of naar andere systemen, álle informatie wordt overgenomen door MY‑LEX Legacy®. De data wordt netjes opgeslagen in open formaat, waarna ‘oude content’ ontsloten wordt via een widget op uw intranet of geïntegreerd te benaderen is in de nieuwe DMS/Zaak omgeving. ‘Migreren door indexeren’ is het motto!

Lezingen door gemeente Zaanstad en Súdwest Fryslân

Tijdens het congres zullen een 2-tal klanten van MY-LEX® een presentatie verzorgen om te laten zien hoe onze oplossingen in de praktijk bij een gemeente werken. De aanmeldingen lopen snel op. Zorg dat u tijdig een plekje reserveert!

11.30 – 12.00 uur

Datagestuurd werken: van abstractie tot concrete resultaten

 

Tom Pots, programmamanager Datagestuurd Werken bij Gemeente Zaanstad

14.15 – 14.45 uur

MY-LEX Overheid® en Corsa, het verhaal uit de praktijk

 

Patrick Witteveen, Projectleider informatievoorziening bij Gemeente Súdwest Fryslân

Komt u ook?
Als partner op dit congres heten wij u van harte welkom bij het MY-LEX® informatiepunt. Klik op deze link om uw gratis inschrijving af te ronden.

Demo aanvragen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.