07/11/2019

Tony Jans benoemd tot Manager Sales & Relations

Den Bosch, 06-11-2019MY-LEX heeft Tony Jans benoemd tot Manager Sales & Relations. Vanaf 1 november 2019 neemt hij de aansturing van de Accountmanagers & Relatiemanagers voor zijn rekening. Met de aanstelling van Tony Jans wil MY-LEX invulling geven aan haar visie en strategie voor de toekomst. 

Tony Jans, Manager Sales & Relations MY-LEX: “Ik ben vereerd om naast de bestaande klanten en relaties, nu ook bij te kunnen dragen aan de verdere groei van MY-LEX. Samen met ons team denk ik uiteraard graag mee met onze bestaande en nieuwe klanten om oplossingen te bieden voor hun huidige en toekomstige uitdagingen.”

Sean Moayedi, Commercieel Directeur van MY-LEX: “We zijn erg blij dat Tony (met deze promotie) het groeiende team van professionals komt versterken. Met zijn komst en kunde zetten we een nieuwe stap om onszelf op het gebied van Sales te versnellen en een nog betere klantfocus te realiseren. Zo zijn we nóg beter voorbereid op de toekomst.”

Tony Jans en Sean Moayedi

Over MY-LEX

MY-LEX is een softwarebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van contentintegratietechnologie en oplossingen. Onze missie is: Het bieden van onmiddellijke toegang tot alle relevante informatie aan een professional in een bepaald segment, via één zoekregel. Onafhankelijk van het tijdstip of waar de gebruiker zich bevindt, de hoeveelheid of de locatie van de te ontsluiten bronnen.