25/02/2020

Verslag LIVE!2020 Zaaksystemen in Beeld

Vorige week was MY-LEX aanwezig bij het congres Zaaksystemen in Beeld. Voor ons een fijn evenement om zowel relaties als nieuwe klanten te ontmoeten. En om de hoek, in Den Bosch!

Mark Moayedi in gesprek op het congres Live!2020 over zaaksystemen.

Onze collega’s hadden dan ook een drukke dag. Naast de demonstraties op de stand gaf MY-LEX ook twee uitgebreidere presentaties voor een grotere groep. Als eerste kwam het nieuwe product MY-LEX Pro® aan bod. Tony Jans en Frank Oosterhuis toonden de nieuwe manier waarop dit API gedreven contentintegratie systeem snel de juiste informatie vindt, ongeacht de applicatie waar deze aan gekoppeld is. Een ideale tool voor organisaties die zich richten op de Common Ground.

Tony Jans geeft een demonstratie van MY-LEX Legacy, hét systeem voor migreren en uitfaseren van zaaksystemen.

In de middag was het aan Tony Jans om MY-LEX Legacy® te demonstreren. Een product dat al wat langer meegaat, maar nog steeds super actueel is en alsmaar in populariteit toeneemt. Het biedt namelijk een serie functionaliteiten om het migratieproces sterk te vereenvoudigen en zo tijd en kosten te besparen. Er was dan ook veel belangstelling voor deze demo, plus enthousiaste reacties achteraf.

Heeft u ons gemist of wilt u napraten? Wij horen graag van u!

Op 26 maart 2020 zijn de collega’s van MY-LEX te vinden bij het congres “Informatiegestuurde Overheid”, in Bussum.