08-11-2017

VIAG Congres 13 & 14 November

Op maandag 13 en dinsdag 14 november is C-CONTENT als partner aanwezig op het VIAG Congres 2017, in het Congrescentrum Koningshof te Veldhoven. 

Het VIAG Congres is hét evenement op het gebied van informatiemanagement voor de lokale overheid. Dit jaar is een speciale editie en staat in het kader van ‘Samen Verbinden’. Dit thema sluit volledig aan bij de nieuwe werkwijze die is opgenomen in het VNG programma 'Samen organiseren​'. De doelstelling van het congres is informatie- en kennisoverdracht, bredere toegankelijkheid en gericht op samenwerking. Kortom: kennis maken, kennis delen, samen verbinden is een must.

Verbinding kan als middel werken om een adequate informatievoorziening binnen het gemeentelijke domein te realiseren. Een gezonde informatievoorziening is nodig om te komen tot goed opdrachtgeverschap en een goede besluitvorming. MY-LEX Overheid® kan deze informatievoorziening over afdelingen, gemeenten, en gemeente overstijgend ondersteunen.

MY-LEX Overheid® is een overkoepelend contentintegratiesysteem dat een koppeling maakt tussen de interne (en externe) bronnen en systemen van een overheidsorganisatie. Denk hierbij aan een DMS, CMS en Zaaksysteem, Intranet maar ook uw eigen website en bijvoorbeeld GEO-informatie. Alle interne en externe bronnen die u voorheen onafhankelijk van elkaar moest doorspitten, doorzoekt u nu via één zoekscherm. Naast het snel en efficiënt vinden van de relevante informatie, kunnen bestuurders en ambtenaren onderling ook informatie delen, ongeacht het vakgebied waarin zij werkzaam zijn. Hierbij wordt de beveiliging van de documenten en de inhoud daarvan gewaarborgd.

Tevens merken we in de markt toenemende belangstelling om MY-LEX Overheid® ook in te zetten om bestaande databronnen uit te faseren door te indexeren en archiefdatabases geïntegreerd te ontsluiten in een andere/nieuwe (Zaak/DMS)omgeving. Ook hierover vertellen wij u graag alle mogelijkheden.

Wilt u meer weten over wat MY-LEX Overheid® voor uw afdeling of gemeente kan betekenen, kom dan gerust langs bij onze stand nr. 8, in het midden van de vakbeurszaal. Onze collega’s staan u graag te woord.

Locatie:

NH Conference Centre Koningshof
Locht 117 
5504 RM  Veldhoven

Demo aanvragen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.