05-09-2018

Zaakgericht werken voor de Overheid, 25 september

Op dinsdag 25 september 2018 is MY-LEX® als partner aanwezig bij het Heliview congres ‘Zaakgericht werken voor de Overheid’, in de Doelen te Rotterdam.

In het licht van het thema ‘Connect!’ komen tijdens de 7e editie van Zaakgericht werken, verschillende onderwerpen aan bod zoals: Common Ground, het koppelen van systemen (domeinspecifieke applicaties) aan het zaaksysteem, en de mogelijkheden van blockchain met betrekking tot zaakgericht werken.

Het koppelen van systemen, het combineren van informatie en het leggen van inspirerende contacten met anderen is het doel van deze dag. De oplossingen van MY-LEX® sluiten hier naadloos op aan:

MY-LEX Overheid® is een overkoepelend contentintegratiesysteem dat een koppeling maakt tussen de interne (en externe) bronnen en systemen van een overheidsorganisatie. Denk hierbij aan een DMS, CMS en Zaaksysteem, Intranet maar ook uw eigen website en bijvoorbeeld GEO-informatie. Alle interne en externe bronnen die u voorheen onafhankelijk van elkaar moest doorspitten, doorzoekt u nu via één zoekscherm. Efficiënt en overzichtelijk. Zaakgericht werken wordt hiermee een stuk eenvoudiger. Onze contentintegratie oplossing is overigens volledig te integreren in primaire systemen zoals uw zaaksysteem, klantcontactsysteem of intranet. Dit maakt het werk van uw collega's nog prettiger en eenvoudiger. Dit is door middel van de MY-LEX® API volledig naar wens te integreren.

De afgelopen jaren hebben wij veel verzoeken gekregen van onze klanten om na te denken over lastige migratietrajecten waar men nu mee kampt. Met MY-LEX Legacy® bieden we hier de oplossing voor. Of u nu wilt migreren van of naar bekende systemen, álle informatie wordt overgenomen, netjes opgeslagen in open formaat, waarna ‘oude content’ ontsloten wordt in de nieuwe omgeving. Opent u een dossier in de nieuwe omgeving, dan vindt u ook alle documenten uit de oude omgeving terug. Tevens kunnen de rechten van gebruikers aangepast worden, nieuwe gebruikers worden toegevoegd en gebruikers worden verwijderd. Daarnaast kunnen vernietigingslijsten uiteraard ook uitgeprint worden.

Ook hebben we nagedacht over het sociaal domein. MY-LEX Sociaal Domein® integreert uw eigen sociaal domein content met gelieerde lokale, regionale en nationale bronnen en helpt uw medewerkers zorgvragen van de burger beantwoorden.

Met MY-LEX® is gevonden informatie makkelijk voor uzelf te bewaren en te delen met uw collega’s en kunt u middels ‘alerts’ op de hoogte gehouden worden van nieuwe informatie over een specifiek thema. 

Als partner op het congres heten wij u van harte welkom bij het MY-LEX® informatiepunt en tonen wij vrijblijvend de mogelijkheden voor uw organisatie. Via deze link kunt u zich via ons kosteloos inschrijven! (Gebruik relatiecode: 345SKBN3 voor gratis toegang.)

Demo aanvragen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.