Over ons

MY-LEX® is nu een softwarebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van contentintegratietechnologie en –oplossingen.

Geschiedenis

MY-LEX® is opgericht in 1987 door Matt Moayedi, in beginsel als onderdeel van de eerste CD-ROM productie faciliteit in Europa. De zoeksoftware activiteiten zijn begonnen in maart 1988. Vervolgens werden de indexering- en zoeksoftware activiteiten ondergebracht in een nieuwe onderneming onder de naam CD-Europe. Deze naam is in 1999 in C-CONTENT veranderd. Na het vieren van haar 30-jarige jubileum in juli 2017, is C-CONTENT in juli 2018 verhuisd naar een nieuw kantoorpand. Tegelijkertijd is de naam veranderd naar MY-LEX®. Vanaf het begin zijn de software oplossingen van MY-LEX® geoptimaliseerd voor het doorzoekbaar maken van juridische, wetenschappelijke en met name officiële databanken. De (internationale) overheidsorganisaties behoren dan ook tot de eerste gebruikersgroep van MY-LEX®’s technologie. Een nauwe samenwerking, die in de loop der jaren alleen maar in kracht toeneemt. U vindt een meer gedetailleerd overzicht, bij het onderdeel “MY-LEX®: innoverend sinds 1987” (tijdbalk) op de homepage.

Contentintegratie

Sinds 2004 legt MY-LEX® de focus op de ontwikkeling van contentintegratietechnologie en –oplossingen. Het belangrijkste product hiervoor is MY-LEX® universeel contentintegratiesysteem. Een greep uit de gebruikers van deze systemen vindt u op de homepage. Daarnaast komt een aantal van onze klanten aan het woord op onze Klanten pagina.

Directie

In juni 2009 is Sean Moayedi bij MY-LEX® in dienst getreden, oorspronkelijk als Accountmanager MY-LEX®. In september 2012 werd Sean de Sales Manager en per 1 januari 2014 de Commercial Director van MY-LEX®. In deze functie draagt Sean de eindverantwoordelijkheid voor de commerciële activiteiten van de onderneming en leidt hij de afdelingen Sales, Marketing Communicatie en de Projectmanagement groep.

In 2009 trad Mark Moayedi eveneens in dienst bij MY-LEX®. Na eerst een aantal andere functies bekleed te hebben, was hij vanaf 2012 Manager Operations. Vanaf 2013 kreeg hij de Product Management taken daarbij. In november 2015 is Mark benoemd tot Director Operations. In deze functie is hij onder meer verantwoordelijk voor de coördinatie van de technische activiteiten van MY-LEX®.

Kijk hier voor meer informatie over ons volledige management team.

Demo aanvragen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.