Over ons

MY-LEX is een softwarebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van contentintegratietechnologie en –oplossingen.

Missie

Het bieden van onmiddellijke toegang tot alle relevante informatie aan een professional in een bepaald segment, via één intuïtief portaal. Onafhankelijk van het tijdstip of waar de gebruiker zich bevindt, de hoeveelheid of de locatie van de te ontsluiten bronnen.

Deze missie vormt de leidraad voor al onze activiteiten sinds 2004, toen MY-LEX begon met het ontwikkelen van contentintegratie technologie en oplossingen. Hiermee houden wij ons al 30 jaar steevast aan onze core business: “informatieontsluiting”. Wat wij vroeger deden in één documentcollectie, doen wij nu in een scala van online en interne databanken. Gebruikmakend van de eigen, geavanceerde technologie. Om deze kwalitatief hoogwaardige technologie en producten te kunnen blijven ontwikkelen, stellen wij ons tevens als hoofdtaak het aantrekken van hoog gekwalificeerde en getalenteerde nieuwe collega’s die net zo toegewijd zijn aan onze missie als wijzelf.

Heeft u vragen over de producten van MY-LEX? Of wilt u weten wat onze contentintegratie oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Tony en zijn team lichten dat graag aan u toe. Neem contact op met hen via sales@my-lex.nl of via telefoonnummer 073 – 528 60 40. Wij horen graag van u!