Accountmanager gezocht

MY-LEX ontwikkelt online contentintegratie-platformen voor verschillende marktsegmenten in Europa. Contentintegratie is het samenbrengen en toegankelijk maken van alle relevante (vak)informatie in een bepaald segment via één zoeksysteem. Binnen ons gedreven Sales Team zoeken wij een communicatief vaardige, energieke en resultaatgerichte accountmanager. Zoek je een uitdagende baan bij een ‘winning team’ waar collegialiteit, professionaliteit en een warme familiesfeer heerst? MY-LEX heeft de juiste positie voor je.

Functieomschrijving

Als Accountmanager is je voornaamste taak het actief genereren van nieuwe leads, de verkoop en het realiseren van de verdere groei van ons hoofdproduct MY-LEX® of andere modules binnen de suite. Je bent bezig met consultative selling, dus je weet de klant te overtuigen op basis van inhoud. Naast het werven van nieuwe klanten onderhoud je tevens de contacten met je eigen klanten (relatiemanagement).  Jouw inbreng bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven wordt op prijs gesteld.

Functie-eisen

  • Wij zoeken een representatieve professional met ervaring, die beschikt over:
  • een relevante WO of HBO opleiding;
  • affiniteit met ICT;
  • aantoonbare sales resultaten;
  • een klantgerichte instelling en uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden;
  • uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • en voor alles: een uiterst gedreven persoon die duidelijke doelen en prioriteiten stelt en alles in het werk stelt om deze doelen te bereiken.

Bedrijfsprofiel

MY-LEX is al meer dan 30 jaar actief in het topsegment van de informatie ontsluitingsmarkt. Daarnaast heeft MY-LEX een pioneering en leidende rol in de contentintegratie markt in Europa. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons heb je de ruimte om je talent te ontplooien, je ideeën te uiten en deze ook uit te voeren. Jouw nieuwe collega’s zijn een groep gedreven specialisten die vaak reeds vele jaren hier werken (gemiddeld dienstverband van 7+ jaar). Dit hechte en groeiende team vormt de basis van de successen die wij boeken en regelmatig op gepaste wijze gezamenlijk vieren.


Interesse?

Voel jij je aangesproken tot deze vacature en pas je in het profiel dat wij zoeken? Solliciteer dan nu! Neem contact op met Marc Jaarsma, HR Manager, via tel. 06-54698373, of stuur je CV naar m.jaarsma@my-lex.nl

Solliciteer

Wil je solliciteren of heb je meer informatie nodig? Laat hier een bericht achter.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.