Junior Implementatie Specialist

Junior implementatie specialist gezocht

MY-LEX ontwikkelt online contentintegratie-platformen voor verschillende marktsegmenten in Nederland en Duitsland. Contentintegratie is het samenbrengen en toegankelijk maken van alle relevante (vak)informatie in een bepaald segment via één zoeksysteem.
Binnen ons Implementation Consultancy Team zoeken wij een communicatief vaardige, energieke en resultaatgerichte junior implementatie specialist. Zoek je een uitdagende baan bij een ‘winning team’ waar collegialiteit, professionaliteit en een warme familiesfeer heerst? MY-LEX heeft de juiste positie voor je.

Functieomschrijving

Als junior implementatie specialist ben je technisch verantwoordelijk voor de installatie en configuratie van producten uit de MY-LEX® suite bij lokale overheden. Tevens voer je onderhoudswerkzaamheden (updates / hotfixes) uit op de bestaande lokale implementaties. Tweedelijns support calls komen bij jou terecht en neem je in behandeling. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in ’s-Hertogenbosch, maar ook on-site bij klanten. De werkzaamheden worden in projectvorm uitgevoerd. Samenwerken, communicatie en afstemmen zijn hiervoor belangrijke competenties. Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit en stemt daarbij goed af met je leidinggevende, je collega’s en de klant. Als startende implementatie specialist bij MY-LEX, krijg je een inwerktraject aangeboden om je alle materie rondom de MY-LEX® product suite eigen te maken.

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld op het gebied van Bedrijfskundige Informatica;
 • ervaring met Windows Server en IIS;
 • ervaring met diverse relationele databases zoals MySQL, MSSQL en Oracle;
 • ervaring met XML, XSLT, HTML, CSS, SQL en scriptingtalen;
 • ervaring met koppeling- en integratie technieken: REST API, GVSTUF, ESB, CMIS.
 • Je bent een problem solver, zelfstandig maar toch een teamplayer, en je beschikt over analytisch denkvermogen.
 • Kennis van de volgende zaken wordt gezien als een pré:
  Kennis van processen en IT binnen lokale overheden;
  Webdesign en webontwikkeling; Information Retrieval;
  Ervaring met systeembeheeractiviteiten.

BEDRIJFSPROFIEL

MY-LEX is al meer dan 30 jaar actief in het topsegment van de informatie ontsluitingsmarkt. Daarnaast heeft MY-LEX een pioneering en leidende rol in de contentintegratie markt in Europa. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons heb je de ruimte om je talent te ontplooien, je ideeën te uiten en deze ook uit te voeren. Jouw nieuwe collega’s zijn een groep gedreven specialisten die vaak reeds vele jaren hier werken (gemiddeld dienstverband van 7+ jaar). Dit hechte en groeiende team vormt de basis van de successen die wij boeken en regelmatig op gepaste wijze gezamenlijk vieren.

Interesse?

Voel jij je aangesproken tot deze vacature en pas je in het profiel dat wij zoeken? Solliciteer dan nu! Neem contact op met Marc Jaarsma, HR Manager, via tel. 06-54698373, of stuur je CV naar m.jaarsma@my-lex.nl.

Solliciteer

Wil je solliciteren of heb je meer informatie nodig? Laat hier een bericht achter.

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.