Stagiair MBO Systeembeheer gezocht

Stagiair MBO Systeembeheer gezocht

MY-LEX ontwikkelt online contentintegratie-platformen voor verschillende marktsegmenten in Nederland en Duitsland. Contentintegratie is het samenbrengen en toegankelijk maken van alle relevante (vak)informatie in een bepaald segment via één zoeksysteem.

Binnen ons IT & Systems team is er vanaf februari 2021 ruimte voor een stagiair.

Zoek je een uitdagende stage bij een ‘winning team’ waar collegialiteit, professionaliteit en een warme familiesfeer heerst? MY-LEX heeft de juiste stage voor je.

 

Stage omschrijving

Vanaf februari 2021 bieden wij een meewerkstage aan op onze IT & Systems afdeling waar je als collega ondersteuning biedt aan onze twee systeembeheerders. Je bent samen de spil van de ICT-afdeling. Daarnaast beheer je de informatiesystemen en werkplekken binnen MY-LEX en onderhoud en beveilig je het systeem samen met het team. Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers en je handelt binnengekomen vragen en klachten af.

Je werkt actief mee op de IT afdeling en bent direct onderdeel van het team. Uiteraard krijg je ruimte voor eigen initiatieven en een opdracht vanuit school indien hier sprake van is. Bij alle werkzaamheden word je begeleid door een systeembeheerder.

Klinkt leuk toch? Lees snel verder wat we van jou verwachten, maar ook wat je van ons kan verwachten:

Wat wij vragen & bieden:

 • Je volgt een MBO opleiding – niveau 3 of 4 - in de richting van ICT;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent sociaal en klantgericht;
 • Ook ben je oplossingsgericht, stressbestendig en nauwkeurig;
 • Je bent beschikbaar vanaf februari 2021 voor minimaal 5 maanden, 32-40 uur per week.
 • Wij bieden een gezellige werkomgeving met leuke collega’s;
 • Veel verantwoordelijkheden en taken om ervaring op te doen op de IT & Systems-afdeling;
 • Een prima stagevergoeding;
 • Goede begeleiding;
 • Aandacht voor persoonlijke groei.

Interesse?

Voel jij je aangesproken tot deze vacature en pas je in het profiel dat wij zoeken? Solliciteer dan nu! Neem contact op met Marc Jaarsma, HR Manager, via tel. 06-54698373, of stuur je CV naar m.jaarsma@my-lex.nl.

 

BEDRIJFSPROFIEL

MY-LEX is al meer dan 30 jaar actief in het topsegment van de informatie ontsluitingsmarkt. Daarnaast heeft MY-LEX een pioneering en leidende rol in de contentintegratie markt in Europa. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons heb je de ruimte om je talent te ontplooien, je ideeën te uiten en deze ook uit te voeren. Jouw nieuwe collega’s zijn een groep gedreven specialisten die vaak reeds vele jaren hier werken (gemiddeld dienstverband van 7+ jaar). Dit hechte en groeiende team vormt de basis van de successen die wij boeken en regelmatig op gepaste wijze gezamenlijk vieren.

Solliciteer

Wil je solliciteren of heb je meer informatie nodig? Laat hier een bericht achter.

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.